Концертна програма "Повертайся додому, солдате!"

У жовтні 2014 року президент України Петро Порошенко видав указ про офіційне святкування Дня захисника України 14 жовтня, на Покрову. А в березні 2015 року Верховна Рада прийняла відповідний законопроект і оголосила День захисника України від 14 жовтня вихідним днем.
14 жовтня відзначають День Захисника України – свято сміливості, мужності та героїзму. У цей день вшановують героїв, що поклали власне життя за рідну землю та мир на ній, а також вітають усіх чоловіків.
Свято мужності та героїзму за нинішніх обставин особливо значиме. Сьогоднішні воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів – спадкоємці тих, хто боронив кордони й безпеку своєї землі впродовж століть. У цей день варто висловити вдячність, любов та повагу усім тим, хто захищає наш спокій.
11 жовтня, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва в дошкільному закладі №3 «Калинка» Провели святкову концертну програму «Повертайся додому, солдате!», на яку запросили татусів – учасників антитерористичної операції  на сході країни,  а також бійців 27 артилерійської реактивної бригади. Зі сцени музичного залу запрошені слухали легенди про Україну, віддавали шану працелюбству, добрій та дружній вдачі українців, а також прославляли мужність тих, хто в тяжкі для країни часи став на охорону її цілісності та недоторканності.

Виступ ветеранів АТО – Лаврика Володимира Володимировича та Бровка  Віталія Дмитровича,  справили  незгладиме враження  на вихованців ДНЗ. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар